LUISTER HIER NAAR TEKSTEN UIT EEN CURSUS IN WONDEREN DIE OP MUZIEK ZIJN GEZET

Een Cursus in Wonderen (A Course in Miracles) is één van de grote spirituele leerboeken van onze tijd, en nu al klassiek.
Het leert dat achter angst en schuldgevoel in ieder mens nog steeds de herinnering aan God verscholen ligt, en dat die door middel van vergeving wakker kan worden geroepen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

een cursus in wonderen: Een andere weg

nu ik jou gevonden heb, staak ik het zoeken...

De Cursus in Wonderen ontstond tussen 1965 en 1972 als antwoord op een wens van twee psychologen om "een andere weg" te vinden in het omgaan met elkaar en de medemens.

In 1976 verscheen de Course in Miracles als boek in Amerika.
Inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen exemplaren over de hele wereld verspreid en is het boek sinds 1999 ook in een Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Afbreken van je huidige denksysteem

Onze persoonlijke ervaring is dat De Cursus in Wonderen je huidige denksysteem van aanval en verdediging, schuld, zonde, boosheid, angst en verdriet afbreekt en er vervolgens een andere dimensie voor in de plaats stelt. Een dimensie van vergeving, broederschap en Liefde. Heerlijk om te doen, heerlijk om te ervaren en te delen.

Geen ontsnappen meer mogelijk met de cursus

Er is eigenlijk geen "escape" meer als je eenmaal met de Cursus begint...

Dat eigen maken van die andere dimensie en eruit gaan leven gaat echter niet zo maar bij ons, want er is een ego dat zich in alle toonaarden - ons bij nadere beschouwing ook zeer goed bekend - verzet tegen deze uiteindelijk onweerlegbare en onstuitbare 'ont-wikkeling'.
Dat leidt tot strijd, vallen en opstaan, huilen en lachen, gevoel van angst maar ook liefde. En steeds hebben we de keus!


Volmaakt, onkwetsbaar en alleen maar liefde transformatie

De grote troost die de Cursus ons geeft is dat "uiteindelijk" (want ook tijd is een illusie) ieder van ons, na het afleggen van alle illusies hier in ons en om ons heen, weer beseft dat hij het volmaakte kind van Liefde is zoals hij door God is geschapen.
Eén met allen en met God en daarmee eeuwig, onkwetsbaar en volmaakt.

Nieuwsgierig geworden naar la mer?

In al onze activiteiten klinkt altijd wel de Cursus in Wonderen door, want het is een manier van leven geworden die elke dag onlosmakelijk met ons, Dick en Anca, is verbonden. In ons programma kun je zien welke activiteiten wij aanbieden. Het aanbod verandert voortdurend.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief van La Mer.

een cursus in wonderen

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...