in de stroom op La Mer
Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

la mer en ECOTHERAPIE

La mer enERGETISCH GEBALANCEERD

Dit jaar is Arjan Smaling, ecotherapeut, opnieuw gestart met het balanceren van La Mer. Dit keer niet het terrein, wat zich in een prachtige balans bevindt, maar de organisatie zelf. Een balancering die te maken heeft met de realisatiekracht, de oplossingskracht en eventuele blokkades. activiteitengebouw

In 2006 is Arjan ook actief geweest en heeft toen in kaart gebracht hoe de energetische waarden van La Mer waren, ook wel de energetische scan genoemd.
Door middel van diverse methodieken is de balancering van La Mer op afstand gedaan, ook wel de balanceringsfase genoemd.
Toen alle waarden op peil waren ging destabiliseringsfase in. Soms wordt er nog een balancering uitgevoerd in deze fase.
Als laatste is er dan de continueringsfase.

conclusie

Arjan heeft een geweldige impact gehad op het terrein van La Mer.
Naast het balanceren van de energie, waarbij de dode en negatieve energie verwijderd zijn en een verhoging van de Leefenergie tot stand kwam, bleek ook de invloed van GSM / UMTS masten geminimaliseerd.
In onze eigen persoonlijke traject zijn we ons bewust geworden van de invloed van oude energiën die we al lang niet meer nodig hebben en dus kunnen loslaten. Dit proces hebben we heel bewust gedaan en het levert ruimte op voor nieuwe impulsen.

Wij willen Arjan geweldig bedanken voor zijn imput, als ecotherapeut en als vriend!

Wil je meer weten over de balancering op La Mer download dan zijn complete verslag.

Wil je meer weten over Arjan en Ecotherapie, bezoek dan de website van zijn bedrijf Ecode.

La Mer
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...