Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer ligt in het gehucht Salière in de gemeente Saint-Pierre-de-Varennes. Ze ligt in een omgeving waar je optimaal kunt genieten van rust, stilte en de schoonheid van de natuur. Deze aspecten worden in een hectische maatschappij vaak overschreeuwd.

rust en stilte op landgoed la mer uitzicht La Mer

Je kunt plezierig wandelen en genieten van de
stilte op en rondom ons landgoed.
De Grand-Randonnée loopt op korte afstand van La Mer. Op La Mer zelf zijn diverse wandelroutes beschikbaar.
Verder zijn er in de omgeving vele Keltische wandelpaden.

Houd er wel rekening mee dat zelfs zomers de nachten fris kunnen zijn!
Het prachtige landschap nodigt ook uit tot ontdekking per fiets. De kleine dorpjes, de wijnvelden etc. maken de rit tot een waar genot. Wij hebben fietsroutes en wij verhuren enkele fietsen.

genieten van de bourgondische cultuur

Wij zijn omringd door cultuursteden zoals Beaune, Autun, Cluny, Chalon-sur-Saône, Macon.
Je kunt hier genieten van de cultuur zoals de hospices in Beaune, de kathedraal van Autun of van de beroemde wijncultuur van de Bourgogne. En de natuur van de Morvan en de Jura liggen op niet al te lange afstand bij ons vandaan.

kookkunsten uit de keuken van la mer

Op La Mer koken we internationaal en veelal vegetarisch. Wij koken met hart voor onze bezoekers en de liefde die in de bereiding wordt gelegd proef je in de gerechten.

Verder is er natuurlijk de beroemde Bourgondische keuken. Er zijn vele goede restaurants in omringende dorpjes en steden. Zij nodigen uit om te genieten van de gastronomische tafel van de Bourgogne.
La Mer kan je adviseren over diverse restaurants.

de ligging van la mer

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...