in contact komen met het licht dat in jou is...!


Gedurende je verblijf op La Mer kan de behoefte ontstaan je meer te verdiepen in een thema. Breath of Lightis ontstaan uit de Rebirthing. Het brengt je via een zachte en liefdevolle manier in contact met het Licht in je, waaruit je daarna, voor altijd (!), als een innerlijke bron kunt putten.

Een sessie duurt circa anderhalf tot twee uur.
Ik gebruik muziek en klanken die door mij met Brainwaves zijn gemaakt. Dit geeft extra verdieping in je proces en kan je een enorme maar altijd verantwoorde versnelling in je ontwikkeling geven.


bewustwording via breath of light

Breath of Light is een bewustwordingsmethode.
In Breath of Light staat, net als bij Rebirthing, de ademhaling centraal.
Tijdens een sessie wordt intensief en ontspannen geademd, waarbij inademing en uitademing elkaar zonder pauzes opvolgen. Door deze manier van ademhalen kom je in contact met emoties en gevoelens die bepalend zijn voor de geestelijke en lichamelijke kwaliteit van je leven.

bevrijding en loskomen In allerlei fasen van ons leven hebben we een adempatroon opgebouwd waarmee we in staat zijn gevoelens te onderdrukken en minder te voelen.

Tijdens een sessie van Breath of Light wordt dat patroon van ademen en onderdrukken onderbroken. Er volgt dan een patroon van bewustwording, verwerking en bevrijding. De ontspannen en vrije ademhaling leert iemand dat hij in elke ervaring mag en kan ontspannen. Dat wordt nog versterkt door de brainwaves.


De methode Breath of Light zorgt voor een zeer lichte en positieve beleving van het proces! Het leven is nu eenmaal niet zwaar bedoeld...

begeleiding

Ik (Dick) geef sessies aan groepen en individuen op La Mer.
Je kunt dan de ontspanning en bevrijding ervaren die gepaard gaat met verbonden ademen, de basistechniek van rebirthing en toegepast in Breath of Light!
In deze sessies leer ik je de techniek en begeleid ik je liefdevol, zorgvuldig en in alle rust gedurende je belevingen.
Daarna, in een evaluerend gesprek, is er alle ruimte om de verworven inzchten te integreren in jezelf.


Een Breath of Light sessie kost € 70,- en kan je tijdens het verblijf met mij afspreken.

breath of light

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...