je dier ondersteunen met energetische behandeling

 

Heling voor je dier: meer energie, balans en stabiliteit.


Heling

Onder heling versta ik het verzachten of wegnemen van de pijn en wonden, niet om het leven hier op aarde per definitie te verlengen. Dieren hebben, net als mensen, een taak hier en als deze taak vervuld is is het hun tijd om te gaan.

Healing touch for animals ®

en eigen helingsmethoden

De Healing Touch for Animals ® werkt met lichte aanrakingen om het energiestysteem van jouw dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren.

Mijn eigen methodieken heb ik ontwikkeld via Reiki en Een Cursus in Wonderen. Door me af te stemmen op het Licht en mijn gidsen ervaar ik blokkades of krijg ik boodschappen van de dieren door.

Effecten kunnen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel zijn. Tevens wordt het dier ondersteund in zijn zelfgenezend vermogen.

Mijn helingwerk is een complementaire behandeling, wat wil zeggen dat deze aanvullend is.
Het vervangt dus NIET de traditionele behandeling door een dierenarts!

voor ieder dier: tam, wild, klein, groot

Heling bij dierenHet is echter niet mogelijk op La Mer ieder dier te ontvangen. Op dit moment kun je alleen met de kleinere huisdieren komen, zoals je hond, kat, konijn etc. Bedenk wel dat je als je je huisdier meeneemt je zelf voor een onderkomen moet zorgen en op hem of haar moet letten. Deze voorzieningen hebben we (nog) niet op La Mer.

heling op afstand

Ik werk ook met dieren op afstand.
Heb je een dier dat niet meekan op reis, of te ziek is, dan kun je me inschakelen om op afstand met hem of haar te werken.

stervensbegeleiding

Hoewel het het meest fijn is om bij het sterven van een dier persoonlijk aanwezig te zijn, kan ik ook op afstand helpen.
Ik kan de pijn, het verdriet en de angst bij het dier verzachten of wegnemen. Ik toon het dier dat er licht is waar hij naar toe kan gaan, en ik kijk of er wezens zijn die het dier kunnen begeleiden. Soms wordt helder dat er al iemand of een ander dier op hem wacht, wat rust kan geven.

Daarnaast is het voor de baas / bazin fijn nog te kunnen zeggen wat het dier betekent heeft, en het te bedanken voor zijn liefde.
Via een speciale techniek van de Healing Touch zet ik het dier in een sterke liefdesstroom die onvoorwaardelijk is en helpt bij het overgaan: zijn of haar eigen hartsliefde.

Behandeling en verblijf op La mer

Je verblijft met je huisdier een week op La Mer.
In deze week zal eerst een intake plaatsvinden. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan voor het dier opgesteld.

Je krijgt een behandelverslag mee waarin alle bevindingen en ontwikkelingen staan.
Samen kijken we of en wat er aan nazorg nodig is.

Neem voordat je komt even contact met ons op! Mail ons!

Zie onze tarievenpagina voor de prijzen.

heling bij dieren

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...