"hoe kan ik verder? wat wil ik?”

Je herkent het vast wel, vanuit je werk, je relatie, je sociale leven.
Soms is het lastig een situatie anders te bekijken. Een bezinningsweek week op La Mer kan je hier de rust, stilte en verinnerlijking geven en je al veel verder helpen. Echter, sommige patronen blijven hardnekkig en blijven in cirkels in je hoofd rondspelen. Er is dan een mogelijkheid een verdiepingssessie met ons aan te gaan in de week dat je er bent.

coaching en counseling: de situatie van een andere kant belichtende sessie

Ondersteuning of een aanzet bij iets dat je graag wilt bereiken of van een probleem wat je bezig houdt. In de sessie werken we aan een verandering van je waarneming, een andere manier van kijken.

intuitie

We werken graag met het onderbewuste waarin zoveel informatie zit en waar we soms zo slecht toegang toe hebben. We werken met onze intuïtie en via o.a. tekenen, schrijven en visualisaties kunnen we je in een sessie meer inzicht geven in datgene wat er speelt.

Een verdiepingssessie kost € 70,-.

verdiepingssessies op la mer

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...