naar boven

La Mer: telepoort naar je innerlijke kern

In het begin van La Mer noemde één van haar vrienden haar een telepoort. Een telepoort naar het hier en nu, naar je innerlijke kern.
Dat we op de weg naar het bewustzijn van deze innerlijke kern op blokkades stuiten, hoort daar helemaal bij.

La Mer helpt je om deze blokkades snel te transformeren. Hoe ze dit doet is geen interessante vraag. Maar dat ze dit doet is zeker.

Ook wij zijn vaak vol verwondering op welke manier en hoe vaak de plek La Mer haar kwaliteiten toont. Hoe snel de mensen die hier komen om aan zichzelf te werken, met juiste antwoorden in contact komen is geweldig en vaak verbazend om te zien!

De vrolijke Boeddha van La MerWij, Anca en Dick, mogen genieten van de transformaties die hier plaatsvinden. Wij mogen onze functie hier beoefenen die gericht is op het behulpzaam zijn van de mensen die hier komen. Als kanaal van het grotere geheel ondersteunen we de bezoekers van La Mer. Een groter cadeau bestaat niet!

Wat hebben we nodig om te kunnen luisteren naar onze innerlijke stem? Om antwoorden te horen die niet van het ego zijn?
Stilte en de bereidheid om open te staan. Slechts een kleine hoeveelheid bereidwilligheid wordt er van je gevraagd.
En het universum, God, antwoordt.

wil je meer weten ?

In al onze activiteiten klinkt altijd wel de Cursus in Wonderen door, want het is een manier van leven geworden die elke dag onlosmakelijk met ons, Dick en Anca, is verbonden. In het programma 'workshops' en 'doorlopend programma' kun je zien welke activiteiten wij aanbieden. Het aanbod verandert voortdurend.

Wil je op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief van La Mer. 

het universum en la mer

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...