Waterput van La Mer

mediteren

Elke ochtend is er gelegenheid voor een gezamenlijke meditatie. De meditatie duurt ongeveer een half uur en start met een lesje of een citaat uit Een Cursus in Wonderen. De meditaties zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

een cursus in wonderen

Een Cursus in Wonderen is een leidraad in ons leven.
Het leert ons te kijken naar onze eigen waarneming en van hier uit veranderingen aan te gaan. We keren terug naar onze binnenwereld en leren anders kijken naar de buitenwereld.

vaste gewoontes op la mer...

begeleiding anca en silvie

individuele begeleiding

Luisteren is een kernkwaliteit van ons. Ook naar wat niet gezegd wordt. In de individuele begeleiding vertellen wij wat we aan de ander zien, horen, voelen en aanvoelen en spiegelen dit zorgvuldig en vanuit liefde terug. Daar stappen wij zelf open en kwetsbaar in. Wij richten ons vooral op het leren door de ervaring en minder vanuit het verstand.

groepsuitwisseling

We maken in workshops gebruik van groepsuitwisseling voor het gezamenlijke contact, de groei die je als groep en als individu doormaakt. Door je medemens worden delen van jezelf gespiegeld. Door hen leer je, herken je en valt vaak ineens het kwartje. Bij groepsuitwisseling kun je denken aan het delen van ervaringen, evalueren, maar ook bijvoorbeeld samen tekenen.

Rust en transformatie...
Triodosbank
NL94 TRIO 01 97 97 15 63 
Tnv S Sommers / A Hoogbergen
La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...
La Mer - centrum voor zingeving en transformatie in de Bourgogne (Frankrijk)
La Mer: Reiki, rebirthing, meditatie, coaching en counseling, dans, beweging, The Work en Biodanza. Voor groepen en individuen.

menu

met twee benen op de aarde

We stáán voor helderheid, praktisch zijn en leren door ervaren.
We kijken met liefde en verwondering naar mens, dier en natuur en luisteren actief naar signalen uit onze omgeving.

beroepscode

We hebben een geheimhoudingsplicht, vanuit ons hart en vanuit onze functie als coach en counselor. We hebben ethische regels ontwikkeld die voor iedereen toegankelijk zijn.

we zijn er voor jou

Deelnemers aan workshops en bezoekers vinden altijd een luisterend oor en liefdevolle ontvangst.

werkwijze op la mer

La Mer  voor inviduen en groepen, met Reiki, rebirthing, coachen en counselen, The Work, Biodanza, Dans, beweging en meditatie...